Ako ste u potrazi sa inspiracijom bilo koje vrste u današnje vrijeme više ne morate lutati stranicama knjiga ili časopisa (premda smo mi i dalje fanovi tih „staromodnih” metoda) zato što su vam sve moguće ideje na dohvatu ruke i udaljene jednim pritiskom dugmeta na smartfonu. Od modnih prijedloga i zanimljivih recepata pa sve do fotografija sa rajskih destinacija za putovanja- Instagram ima to sve, i mnogo više.

Osim što je omiljena mreža trendseterica koje diktiraju današnju modu i avanturista koji savjetuju koja to mjesta ne smijete zaobići na putovanju oko svijeta, Instagram krije i profile nekih od najpoznatijih svjetskih dekoratera kao i službene profile časopisa koji se bave temom uređenja enterijera. Na sljedećim stranicama možete pronaći neke od najinspirativnijih Instagram profila iz cijelog svijeta koje smo prikupili za vas na jednom mjestu.

Hunted Interior, @hunted_interior

U potrazi ste za sljedećom velikom idejom za uređenje doma? Ne morate tražiti dalje od profila „Hunted Interior” čija je vlasnica dekoraterka Kristin Jackson koja vodi i istoimeni blog. Ona svojim savjetima želi inspirisati pratioce da pronađu svoj stil i pokazuje im kako da to urade u okviru ograničenog budžeta. Mi smo za Kristin, nauči nas kako da ne prekoračimo svoj budžet svaki put kada mijenjamo i najmanju sitnicu u stanu!

Foto: hunted_interior

Podijeli ovo