Postoje neke stvari koje nam baš i nisu najpotrebnije (ruku na srce), ali ipak na kraju nekako pronađemo način da sami sebi opravdamo kupovinu iste. U sljedećim redovima ćemo vam predstaviti baš jedan takav komad namještaja bez kojeg sigurno možete preživjeti, ali nakon što bacite samo jednom pogled na njega, garantujemo da ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Sigurni smo u to zato što znamo da je vaša najveća želja ovih hladnih zimskih dana da se negdje ne ušuškati i da vas niko ne uznemirava barem na neko vrijeme, a to je upravo ono što vam ova neobična stolica omogućava!

 

Ako imate viziju ugodnih večeri koje ćete provesti uz maraton omiljenih filmova, ništa se neće bolje uklopiti u tu viziju od ove stolice koja kao da je stvorena za sve duge, hladne dane koji nam predstoje tokom narednih mjeseci.

Foto: elle.hr

Sve vaše snove o komforu u zimskim danima ispunjava stolica „COLE” ruske dizajnerke Kseniye Alferove, a ono što ju čini drugačijom od ostalih je dodatni materijal koji visi sa njenih rubova i tako podsjeća na krila. Ova „krila” jednostavnim potezom ruke možete prebaciti preko sebe i na taj način se ugrijati. Jednostavno, ali i veoma primamljivo, zar ne?

 

Foto: elle.hr

 

Izvor: elle.hr

Podijeli ovo