Praznično ukrašavanje jelke već je odavno završeno (ili možda ipak nije u nekim slučajevima kada je taj projekt ostavljen za zadnji trenutak ovog vikenda) ali možda ove godine želite malu promjenu u odnosu na njen klasični izgled. Očito je nekome stvarno dosadio njen standardni način da je odlučio da pokrene potpuno novi trend- postavljanje jelke naopako. Fotografije tako postavljene jelke stigle su na društvene mreže a ostalo je istorija.

Bilo da smatrate da je ovakva postavka jelke kršenje svega što do sada znate o novogodišnjim praznicima ili podržavate novu inicijativu, morate priznati da su ovako postavljene jelke prilično efektne.

Foto: rts.rs

Iako su stigle pojedine oštre reakcije internet zajednice, većina je u obrnutim jelkama vidjela još jednu zabavnu stranu praznika i priliku da oslobode svoje unutrašnje dijete.

Novom trendu posebno su se obradovali hoteli širom svijeta koji su odlučili da ove godine ukrašenu jelku postave na plafon lobija i na taj način obraduju goste.

Foto: rts.rs

I tržni centri odlučili su da se poigraju sa novim trendom postavke jelki tako da se u ponudi mogu pronaći razne verzije jelki kod kojih se postolje nalazi na njenom standardnom vrhu.

Mnogi roditelji male djece i vlasnici kućnih ljubimaca istakli su važnu prednost ovako postavljene jelke: svi ukrasi i često krhke kuglice za ukrašavanje na taj način su van domašaja djece i psa ili mačke.

Foto: rts.rs

Obrnute jelke se mogu naručiti preko interneta, a cijene su nešto veće od standardnih jelki.

Foto: rts.rs

Foto: mashable.com

Foto: rts.rs

Izvor: rts.rs

Podijeli ovo