Kamin može biti zaista fantastičan dodatak za svaki dom. Osim klasičnih starinskih kamina od cigle sve popularnije postaju i moderne varijante koje se odlično uklapaju u cjelokupan dekor domova sa urbanom notom i koje dolaze u raznim veličinama i oblicima. Od toliko različitih vrsta modernih kamina teško je pronaći model koji će nam najviše odgovarati tako da je za početak važno napraviti evaluaciju sopstvenih potreba. Na ovaj način, možete biti sigurni da ćete napraviti investiciju koja će vas usrećiti i utopliti vas tokom narednih godina.

Moderan kamin odmah postaje nevjerovatno zanimljiva fokalna tačka u svakoj prostoriji oko koje se može grupisati i planirati raspored ostatka namještaja. Kamin nije nužno rezervisan samo za dnevnu sobu već je i veoma popularan izbor za kuhinju, spavaću sobu ili kućnu kancelariju. Kamin se može odlično uklopiti u skoro svaki prostor u domu.

U nastavku vam donosimo galeriju sa prijedlozima 50 najelegantnijih unikatnih kamina koji se mogu pronaći na današnjem tržištu.

Podijeli ovo