Iako se čini kako se proljeće malo uspavalo ove godine mi se veselimo skorom porastu temperatura i buđenju prirode koje sa sobom donosi sve najljepše nijanse zelene, ružičaste, plave i žute boje. Ono čemu se posebno veselimo su i uskršnji praznici koji nam donose mnoge lijepe (i ukusne) trenutke sa porodicom. Ako vam treba izgovor za dekoraciju doma na početku novog godišnjeg doba nema bolje od ovog praznika u znaku šarenih boja, jaja i čokoladnih zečića.

Popularan izbor za ukrašavanje doma tokom Uskrsa su rusktikalni i drveni detalji koji nas asociraju na prirodu i povezanost za periodom godine kada se bude biljke i životinje. To mogu biti detalji kao što je vijenac od cvijeća i suvih grančica na vratima ili drveni stalak sa lažnom travom i ofarbanim jajima za centralni dio stola.

Ako želite ići i korak dalje možete se odlučiti da odaberete pribor za jelo i salvete u nekom od pastelnih tonova koji su posebno popularni tokom uskrsnjih praznika. Ti maleni detalji mogu značaju uljepšati i uveseliti dom.

Pogledajte galeriju sa prijedlozima raznih dekorativnih detalja koje možete iskoristiti i u svom domu.

Podijeli ovo