Kada je blogerka i autorka knjige o kuvanju i pekarstvu Joy Wilson poznata pod nadimkom ’Joy the  Baker’ kupila svoj prvi dom u New Orleans-u odmah je u početku znala da će otvoreni koncept biti savršen za održavanje njenih časova i radionica o kuvanju. Kako bi ispunila sve svoje snove o uređenju obratila se online kompaniji specijalizovanoj za uređenje enterijera ’Laurel & Wolf’ i dizajneru James-u Tabb-u.

Najveći izazov bio je transformisanje starinske kuće u multifunkcionalni prostor koji će istovremeno izgledati udobno i kohezivno. Vlasnica je željela da njen dom odiše njenim karakterom i onim čime se bavi za život tako da joj je bilo važno da postoje i elementi tipični za profesionalne prostore. Kako bi to postigao dizajner se odlučio na ovih pet ključnih detalja koje i vi već danas možete iskoristiti prilikom uređenja ili ako jednostavno želite osvježiti postojeći dekor u domu.

Tepisi

Tepisi odmah čine dom kompletnim zato što služe kao osnova ostatka vašeg dekora. Oni su i prvi koji signalizuju karakter prostora zato što daju teksturu i šare cijeloj prostoriji. Odlična ideja može biti tepih sa šarenih etno uzorkom poput ovog koji je odabrao dizajner.

Foto: popsugar.com

Podijeli ovo