Dizajnerski radijator, atraktivne slavine, neočekivani uzorak na pločicama i detalji u boji bit će vaši glavni saveznici.

Instagram je danas jedan od glavnih izvora inspiracije u svijetu mode i uređenja interijera pa mnogi sve češće upravo na ovoj platformi traže ideje kako vizualno unaprijediti životni prostor. Kako je kupaonica mjesto u kojem mnogi započinju dan, osim funkcionalnosti važan je i estetski dojam prostorije. Za one koji planiraju potpuno preurediti ili samo osvježiti prostor, Gordana Barun iz salona Vodotehnika donosi pet savjeta kako kreirati kupaonicu koje se ne bi posramili ni najpoznatiji Instagram-influenceri.

MIJEŠALICE ZA POSEBAN PEČAT

Kupaonske su miješalice element koji kupaonici daje uistinu poseban pečat. Danas je ponuda bogatija nego ikada prije – od izuzetno modernih s LED svjetlima u raznim bojama pa sve do samostojećih i modela koji na fronti ostavljaju dojam slapa. Tu su i klasični primjerci s neočekivanim detaljima poput zlatnih ili smaragdnih premaza. Odabirom pravog modela koji će, osim funkcionalnosti zadovoljiti i estetsku notu, oduševit će se znatiželjnici s Instagram-profila.

Foto: living.vecernji.hr

Podijeli ovo