Dekorisanje sa neutralnim bojama je siguran i efektan način dekorisanja koji nikada neće izlaći iz mode. Povrh toga, čini se kako su minimalistički i monohromatski dizajn trendovi tu i da ostanu. Činjenica da su neutralni tonovi uvijek u trendu ne znači da vi ne morate eksperimentisati sa neuobičajenim i jarkim bojama. Jasno je da ponekad želite dodati nešto drugačije vašem standarnom bijelom, bež ili sivom prostoru.

Bojite se da odaberete jarke boje? Nema razloga za to! Bez obzira na to koliko ste spremni za eksperimentisanje postoje načina da inkorporirate tračke jarkih i veselih boja u bilo koji prostor. Razmislite o tome kako biste sa tepisima, umjetninama i biljkama mogli ukrasiti dom. Svi ovi elementi mogu se iskoristiti kako bi se dala zanimljiva doza boje. Ovo su neki od odličnih primjera uspješnih projekata iza kojih stoji ova ideja.

Odaberite šareni tepih

Uvrstite u dekor tepih sa šarenim uzorkom i detaljima koji će grabiti pažnju. Ova vrsta tepiha će pomoći u sakrivanju prašine i raznih ostataka te predstavlja odličan način da se obogati ukupni dekor. Tepih može odlično poslužiti i da dodate boju i dimenziju na neko neočekivano mjesto kao što je npr. hodnik.

mydomaine.com

Podijeli ovo