Kreativna vizija dobrog dizajnera ili graditelja može biti od neprocijenjive vrijednosti ako želite napraviti velike promjene u svojoj kuhinji ili bilo gdje drugdje u domu. Ako ste suočeni s lošim rasporedom, mogli biste se iznenaditi kako radikalno drugačije može izgledati s malo mašte i znanja. Pogledajte fotografije prije i poslije nekih od najkreativnijih i najdramtičnijih kuhinjskih transformacija i pronađite inspiraciju i nadahnuće za vlastiti prostor.

Skandinavska transformacija

Foto: domzamene.com

Kad su Emily i Andrew kupili svoj prvi dom u Aberdeenu, suočili su se s tamnom i starom kuhinjom bez ikakve inspiracije kako ju preurediti.

Postojeći raspored se promijenio kako bi se dobio izgled skandinavske kuhinje

Pozvali su stručnjake Bown + Brown Architects koji su potpuno transformirali prostor tako da su promijenili postojeći raspored i obnovili i nadogradili kuhinjsku opremu kako bi postigli skandinavski izgled.

Kuhinja i blagovaonica zamijenila su mjesta tijekom redizajna. Andrew i Emily željeli su veću blagovaonicu i manji kuhinjski prostor. Suvremena kuhinja u bijeloj boji (crisp white) zamijenila je mračne, stare ormariće. Kakva preobrazba!!

Blagovaonica, koja je nekoć bila kuhinja, sada ima prekrasan kameni pod u industrijskom stilu.

Podijeli ovo