Počelo je proljeće a sa njim i sezona temeljnog čišćenja doma prije ljetne sezone. Iako ne možemo tačno utvrditi zašto je baš proljeće dio godine kada imamo najviše elana za čišćenje možemo nagađati da se radi i o tome što dosta ljudi u našem okruženju počinje sve češće spominjati odlična sredstva za čišćenje i inovativne metode organizacije.

Svi mi želimo započeti ljeto u pozitivnom i vedrom tonu, a u velikoj mjeri to se može postići uz pomoć temeljnog čišćenja. Ako vam nedostaje inspiracije da započnete sa proljećnim čišćenjem pregledajte prijedloge narednih Instagram profila koji sadrže pregršt odličnih ideja.

The Organized Guru (@theorganizedguru)

Možete li zamisliti ovako dobru organizaciju sve vaše kozmetike i proizvoda za održavanje lične higijene? Vjerovatno teško sa obzirom da ujutro vjerovatno jurite na posao a vraćate se kući kasno nakon što obavite sve što ste trebali obaviti u gradu. Usred svog tog dnevnog haosa čini se da nikako ne možete odvojiti dovoljno vremena da konačno reorganizujete mjesto gdje držite kozmetiku na pravi način. Možda vam se to čini kao previše truda samo kako biste mogli pronaći mjesto gdje stoji vaš karmin svakog dana, ali to će vam se dugoročno sigurno isplatiti.

Foto: instagram.com/theorganizedguru

Podijeli ovo