Iskreno rečeno, malo je onih koji ne vole čitati šta zvijezde predviđaju njihovom horoskopskom znaku za predstojeći dan, sedmicu ili mjesec. Ne žele svi to javno da priznaju, ali mi znamo da krišom čitaju. Mi smo već pisali o tome kako treba da uredite vaš dom u skladu sa vašim horoskopskim znakom, a sada vam predstavljamo kolorstrologiju, novi pravac koji će u potpunosti promijeniti vaš pogled na uređenje enterijera.

Ovaj hibridni idealizam osmislila je astrolog i numerolog Mišele Bernard koja je napisala i knjigu na u temu. Ona je napravila tabelu na kojoj svaki dan u godini ima svoju boju, kao i svaki mjesec, a to je odredila pomoću pravila položaja planeta, sunčevih znakova, uticaja brojeva i ostalih važnih datuma. Uzevši sve to u obzir ona je odredila koje boje treba da preovladavaju u vašem stanu u zavisnoti u kom ste mjesecu rođeni..

I zato brzo provjerite kojim bojama je označen vaš rođendan i rođendan vama bliskih ljudi.

Januar: Karamel

Ovo je boja koja spada među zemljane tonove, a poznato je da oni umiruju i pomažu vam da se fokusirate, a to je ono što vam je neophodno za početak godine, ako ste rođeni u januaru obavezno dodajte u vaš dom koji detalj u ovoj boji, nekoliko većih saksija biće sasvim dovoljno.

Podijeli ovo