I danas nastavljamo našu misiju da vam dokažemo kako se skoro svaki predmet u domu ne treba bacati nakon korištenja zato što se može iskoristiti na neki novi i zanimljiv način. Danas su nam u fokusu alternativna mjesta za držanje nekih svakodnevnih sitnica poput slušalica, donjeg veša i čarapa.

Koliko ste puta kao mali pojeli otvorili kinder jaje kako biste došli do mini plastično jajeta koje sadrži dragocjenu igračku? Sigurno mnogo puta a isti toliki broj puta ste bacili ta mala plastična jaja iako vam ona mogu odlično poslužiti da u njima držite slušalice koje inače stoje vječno zapetljane na dnu torbe.

Odavno ste prestali koristiti CD-ove i plastična kutija u kojoj ste nekad držali CD-ove sa vašom omiljenom muzikom i filmovima sada leži u nekom zapuštenom prašnjavom kutku? Izvucite kutiju iz tog mračnog kutka, prebrišite prašinu i iskoristite ju kao kutiju za držanje papirnih maramica.

Osim toga, tu su i alternative za praktično držanje plastičnih kesa na jednom mjestu i prijedlog kreativnog načina na koji možete upotrijebiti kartonsku kutiju od jaja.

Izvor: 5-Minute Crafts 

Podijeli ovo