Šta biste uradili da za makeover doma imate ni manje ni više nego milion dolara? Svi mi bismo imali vjerovatno poprilično dobar odgovor na ovo pitanje ali Sasha deBretton imala je priliku da stvarno ima na raspolaganju tu vrtoglavu cifru prilikom nekih od svojih projekata renoviranja.

Pozlaćena WC šolja, luster od Swarowski kristala i tepih od najmekše kože samo su neke od ‘sitnica’ koje se mogu vidjeti u domovima čije je preuređenje bilo pod njenom palicom. Sasha je zajedno sa svojim timom izvođača i arhitekata izvela niz preuređenja nekih od najskupljih domova u Australiji a ovo je njena priča o uspjehu.

Jedan od njenih projekata je i luksuzna vila na tri sprata sa bazenom čije je kompletno renoviranje bilo završeno za samo sedam sedmica. Tokom videa ćete imati priliku da zajedno sa Sashom prođete kroz transformaciju ove kuće koja stvarno oduzima dah i da pogledate kako su pojedine prostorije izgledale prije i poslije procesa renoviranja.

Prilikom renoviranja koristili su se najkvalitetniji materijali iz cijelog svijeta i nije se štedilo na zanimljivim ali uvijek svedenim i elegantnim dekorativnim detaljima. Posebno se izdvaja luksuzna kuhinja sa kuhinjskim ostrvom dugačkim 10 metara, a generalno želja vlasnika bila je da dom bude preuređen u urbanom i modernom stilu.

 

Izvor: YouTube/Sasha deBretton

Podijeli ovo