Istraživanja tržišta pokazala su da će se trendovi u svijetu boja u određenoj mjeri izmijeniti ali neke boje kao što je klasična bijela nikada neće izaći iz mode. Popularne boje za 2018. godinu predstavljaju uravnotežen miks bezvremenskih i upečatljivih nijansi.

Kada birate boju za neku sobu uvijek se suočavate sa istom dilemom: kako pronaći savršenu nijansu koja će biti u trendu, koja vam neće dosaditi godinama kasnije, a koja opet nije dosadna? Zvuči nemoguće zar ne? To ipak nije istina! Bitno je samo da znate trenutno najpopularnije nijanse i kako ih možete iskombinovati sa popularnim komadima namještaja.

Odabrali smo pet najpopularnijih boja za 2018. godinu i otkrivamo vam kako ih možete upotrijebiti za uređenje prostora koji će uvijek biti u trendu. Neke od popularnih boja možda će vas iznenaditi, ali svaka od njih donosi inovativan pristor u uređenju doma.

Savršena bijela

Postoje mnogi razlozi zašto bijela boja nikada neće izaći iz mode. Jedan od najvažnijih je činjenica da ova boja svakoj prostoriji daje svjež i ugodan dojam, a prodavači nekretnina tvrde da je najlakše prodati kuće sa ovom bojom zidova. Međutim, postoji i druga strana medalje budući da bijeli zidovi često prostoriju mogu učiniti dosadnom, monotonom i generičkom. Kada birate bijelu boju nemojte se odlučiti za njenu najklasičniju sterilnu verziju nego odaberite boju sa malim krem primjesama.

Podijeli ovo