Ne moraju sve dekoraterske promjene biti radikalne i skupe. Ponekad je potrebno samo par malih izmjena ili dodataka kako biste totalno izmijenili izgled i atmosferu u nekoj prostoriji. Ako ste u potrazi za nekim malim dizajnerskim elementima koji mogu ostaviti upečatljiv dojam, ovaj tekst prava je stvar za vas. U nastavku saznajte koji se to elementi mogu iskoristiti kako bi se kreirao odličan efekt u vašem domu u samo četiri koraka.

Stavite jastučiće i ćebad

Ako želite na brz i jednostavan način promijeniti izgled sobe nema bolje metode od promjene tekstila koji je korišten za dekor i postavke novih jastučića i ćebadi. Ovi predmeti nisu samo funkcionalni već i povećavaju vizuelni interes bilo kojeg prostora na mnoštvo našina, uključujući boju, šaru i teksturu.

Što se boje tiče, imajte na umu pravilo 10-30-60 koje smo i prije spominjali u tekstovima. U ovom slučaju ključ je u tome da se fokusirate na posljednjih 10 procenata uređenja prostorije. Jastučići i ćebadi uvijek trebaju sadržavati neku akcent boju koja je jarka i upečatljiva.

Foto: freshome.com

Podijeli ovo